Teknologjia

Teknologjia
Back
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Teknologjia

Clio e Re RS 200 EQD është projektuar dhe zhvilluar nga ekipe entuziastësh për përdoruesit e apasionuar. Ajo përfiton nga të gjitha ekspertizës së dhe pasion e sportit Renault Sportit për të hartuar makina me karakter, me konkurrencën në gjenet e tyre.Ashtu si të gjithë Renault Sport, Clio e Re RS 200 EQD ofron qasje në një nga gazetat të apasionuara të Renault Sport Days : takime, seanca drejtimi dhe trajnim në qarqet më prestigjioze, viziton faqen Renault …