Teknologjia

Teknologjia
Back
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Karta pa duar

Thjesht mbani kartën prane! Hapja, mbyllja dhe fillimi kryhen pa pasur nevojë për të futur kartën në lexues (në varësi të nivelit të pajisjeve).