Performanca

Performanca
Back
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Performanca

Clio R.S 200 ECD ka rritur nivelin e sportivitetit duke miratuar kutinë e trasmetimit të dyfishtë të EQD me motorin e ri me 200 kuaj-fuqi 1.6 Turbo te zhvilluar nga Renault Sport. Kjo veturë shquhet per rehati dhe shkathtësi me teknologjin e Renault Sport.Lehtësia e vozitjes dhe sportivitetit qe ofron kjo veturë janë te habitshme.