Motori

Motori
Back
 
 
 
 
 
 

Kambio gjashtë shpejtësi me fraksion të dyfishtë (EDC)

EDC ofron komoditetin e një transmetimi të dyfishtë-tufë (e cila lejon që të përshtaten me stilin e ngarjes se dëshiruar), dhe po kështu shpejtësinë vijuese me kohë xhirosh për 150ms në gara Mode! Ajo është prezantuar në tre mënyra të vozitjes: normale / sport / garë (ku ajo bëhet plotësisht manuale). Ajo ka fiksuar palete pas timonit të cilat lejojnë ndryshimin automatikisht dhe bëjnë që disa nga ingranazhet "të fluturojnë" gjatë frenimit.