Dizajn

Dizajn
Back
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dizajn

Clio e Re 200 EQD R.S frymëzuar nga Dezir
Lindur nga koncept i makinës Dezir paraqitur në tetor të vitit 2010 në Paris Motor Show, Renault Clio e Re RS rikthen stilin dhe emocionin. Fortësia e tillë, kurbat e saj shprehin dinamizmin që buron nga makina-koncept. Duke e menduar si një skulpturë, Clio e Re RS 200 EQD është një objekt i dëshirës me ndjeshmëri pothuaj si të njeriut. Asnjë kënd me cep dhe agresiv, vetëm kurbat që te japin ndjesine që ju doni ta merrni prane dhe ta përqafoni. Kurbat sensuale, pjesa ballore ekspresive dhe pjesa e pasme shfaqet me linja sportive.