Sécurité

Udhëtoni në qetësi!
Mbyll
 
 
 
 
 
 

Frenimi emergjent me detektim të këmbësorëve

Mos keni frikë të përballeni me qytetin dhe vështirësitë e tij. Ekskluzivisht në Renault Scenic-un e ri egziston sistemi i frenimit emergjent me detektim të këmbësorëve”. Dhe nëse detekton ndonjë rrezik për përplasje ai frenon në vendin tuaj.