Motorisation

Motorët
Kthehu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Motori Energy dCi130, performancë dhe rehati absolute

Me 130 KF në 5500rrpm dhe 205Nm në 2000rrpm,motori Energy TCe 130 me benzinë ju ofron performancën prej një motori atmosferik 2 litërsh! Injektimi i tij direkt dhe turbo e integruar u japin fleksibilitet dhe reagimtë veçantë. Ne kemi qenë posaçërisht të kujdesshëm me akustikën e tij. Është i pazhurmë dhe karakterizohet nga një zë imbyllur. Mundësia për të vozitur në shpejtësi të lartë pa shkurtime të frymëmarrjes ju jep rehati dhe kënaqësi të pashoqe të vozitjes.