Dizajn i shqueshëm

Bini në joshje

Me ngjyra të reja, dizajn më të rafinuar të maskave para, cepe elegante të kromuara dhe xham të fiksuar panoramik, Renault Capturi i ri, si kurrë më parë, është i gatshëm për aventurë.

Eksterier i modifikueshëm

 Ky ‘crossover’ urban është krenar me karakterin e vet bindës, dizajnin e sofistikuar dhe personalitetin e paepur.

Etiketë ndriçuese

Me dritat epara Full Led Pure Vision dhe shkronjën ”C”ndriçuese, shpërfaqet karakteri i tij plot vetëbesim.

Nouvelles jantes

Me bandazhet “Emotion” 17 inçëshe prej alumini, Renault Captur i ri është gati t’ju çojë drejt aventurave urbane të ëndrrave tuaja.