Thjeshtoni jetën

Bagazh i bollshëm

Bagazhi, 359 dm3 deri në 455 dm3 poashtu, ka një dysheme të lëvizshme që mund të vendoset në pozicione të shumëta. Kështu ju mund t’ia nënshtroni dëshirave dhe nevojave tuaja hapësirën e bollshme të Renault Capturit të ri.

Mbështetëse e palueshme sipas dëshirës

Në pjesën e pasme të ndarjes së pasagjerëve është vendosur një stol modular, i palosshëm, i cili kufizohet në 1/3- 2/3 dhe ka tre vende ulëse. 

Hapësirat deponuese

Renault Captur i ri me hapësirat deponuese të dizajnuara me urtësi, do të thjeshton jetën tuaj të përditëshme. Në hapësirën deponuese 11 litërshe në anën e pasagjerit ju mund të depononi gjëra të mëdha dhe të vogla. Gjithashtu është sajuar edhe një hapësirë tjetër sipër panelit instrumental ku ju mund të leni telefonin ose kuletën tuaj.